Sobakk.no

Send mail


Annet:

HighTune

Litt om Fetsund

Lokalt værvarsel

Romerikes blad

Lensemuseet

Øyern i bilder

Kunnskapsbyen Ro og padleklubb

 

 

 

 

Elida, Iver, Marianne og Kristoffer Søbakk

 


 

Vind fra stormen "Dagmar" (desember 2011) har også kommet til Fetsund. Se fattigmanns kiting fra Svellet.

 

Litt ymse fra høsten 2010

Noen bilder fra California hvor Thermo Fisher SID har kontoret

I år ble det sykkel-/telt tur til Mjøsjøen

Sommerferien ble tilbragt på Gotland

Pga asken fra Island, strandet Kristoffer halvannen uke i WashingtonDC

____________________________________________________________________

 

En fortsatt strålende vinter byr på mang en mulighet for skitur, og det har det blitt: Råsjoen, Krobol, Sørskogen/Sinober

skitur

Vinteren og skiføret er upåklagelig om dagen. Lørdag gikk turen til Mariholtet

 

 

Jula er godt igang, og her følger litt fra både forberedelser og fra julekvelden

Juletrefangst og marispan "baking"

Julekvelden

 

 

 

_______________________________________

Fra 2008

Skøyting på isen nede på Svellet.

kano/telt tur på Varsjøen ligger her. Høydepunktet var å skli stille innpå en bever (som ble døpt Benny) som uforstyrret gnagde på greina si inntil vi var 5m unna. Da gjorde den et imponerende plask før den forsvant. Vi traff Benny igjen utpå vannet, og samme plask gjentok seg. Etter at vi hadde lagt oss i teltet, hørte vi plaske-sirkuset til Benny ytterligere 3 ganger utover natta. Vi som badet kan melde fortsatt brukbart badevann, mens Marianne kunne melde at det var litt for tidlig for tyttebæra.

Et knippe bilder fra årets turutflukt-08 ligger klare. Marianne hadde i år som vanlig prikket inn en detaljert opplevelses rute, hvor vi på vår vei til Bergen besøkte Langedrag i Nesbyn. Deretter stod Nærøyfjorden for tur. Trang og vakker fjord som står på UNESCO's liste over områder en ikke skal tukle med. Deretter ble det en tur med den imponerende Flåmsbanen. I Bergen spanderte vi noen dager for å få med oss det som var verdt å se. Etter dette gikk turen til England, hvor vi hadde base i Newcastle. Herfra besøkte vi Aidensfield (Goatland), Alnvick castle (hvor de bla spilte inn Black Adder og Harry Potter). Etter iherdig innsats fant vi også noe av det som var igjen av den 2000 år gamle Hadrians Wall, som markerer ytter punktet for Romer Riket. Bildene finner du her.

Lindøya viser seg igjen frem fra sin beste side.

Anne og Finn inviterte igjen til den årvise HighTune festen på Hvaler.

Trond Bekker Larsen lar seg ikke skremme av litt ruskevær, og inviterer to landkrabber på seiltur. Dette til tross for vind og regn. Vi storkoste oss, og håper på ny invitasjon til neste år!

Årest motorsport event fant sted på Anderstorp Racingway. Her var det RonnyPetterson Classic race, og en haug med gobiter stilte til start. Marianne valgte å¨bli hjemme denne helgen (...var vel egentlig ikke invitert heller), men broderen stilte selvf opp. Det var såpass seint og bekkmørkt idet vi kom frem til campingplassen i Anderstorp, at gleden var stor når vi våknet til lyden av en 12cyl Ferrari ca 60m unna, og skjønte at vi hadde kommet til rett sted. Andre Odølinger på plass var Hugo Østmoen, Gunnar Kjennsli og Asgeir Vestli. Racerbilder, pene jenter og glade gubber finner du her.

Et lett utvalg av vårbildene. .....og et tørt Svelle !